Door een persoonlijke oplossing aangepast aan uw huid, heeft u iedere keer weer het hoogst haalbare huidverjongende resultaat!      

Peeling:

Hierin maken we onderscheid tussen Chemical peels of Fruitzuurpeelings (AHA's), afhankelijk van het onderliggend probleem.Dit zijn anti-ageing peelings die rimpels, acné en pigmentvlekken verbeteren én de huidstructuur verzacht.Dit leidt tot een gezondere huid die er jeugdig en vitaal uit zal zien.Hierna is roodheid en schilfering mogelijk!

35€~50€

Cosmeceutical Verzorging:

Advanced AHA (= fruitzuren, variërend tussen 40% en 70%!!)

Geavanceerde hydratatie en huidvernieuwing in meerdere lagen leiden tot een gezonde huid; de eerste stap in elk anti-ageing huidverzorgingsprogramma.

75€~100€

Natureceutical Verzorging:

De meest krachtige bron van natuurlijke antioxidanten: Coffeeberry extract!

= het enige klinisch onderzochte, medisch onderschreven, gepatenteerd extract van de hele koffievrucht die momenteel in huidverzorging verkrijgbaar is met huidverbeterende resultaten voor de milieubewuste consument.

85€

Casmara Intensive Q10:

Krachtige anti-aging behandeling ideaal bij beginnende huidveroudering, verwaarloosde en/of door de zon beschadigde huid, na ziekte of bevalling en voor de eczeemgevoelige huid.Resultaat is een frisse en verhelderde gelaatstint. Hoge concentratie Vit C stimuleert de aanmaak van collageen en licht tevens de huid op. Q10 werkt als een sterke antioxidant, vergroot de aanmaak van collageen en elastine, verzacht het huidoppervlak, regenereert de cellen en werkt verstevigend.

90€

Casmara Goji: 'Het geheim van Tibet'

Gekend uit de traditionele Chinese geneeskunde!

Het verhoogt energie, verbetert de bloedsomloop en herstelt het welzijn en optimisme. Dankzij de hoge antioxiderende werking voorkomt het tekenen van veroudering, bevordert het de celactiviteit en ontgift.

95€

Casmara Regenerin: 'Spierontspanner-Botox'

Speciaal ontwikkeld voor celvernieuwing. Dankzij het innovatieve bestanddeel Argireline vermindert de spiercontractie op herhalende gelaatbewegingen.

95€

Casmara Gold Skin Sensation: '24 karaats goud'

Deze facial zorgt voor een sterk gerevitaliseerde huid. High-tech afgifte van werkstoffen voorziet de huid in alles waar ze behoefte aan heeft: vocht, mineralen, vitaminen, etc. Unieke salonbehandeling die te vergelijken is met invasieve esthetische behandelingen.

100€

Dermaroller ( Collageen Inductie Therapie )

Een revolutionair wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverjonging!

Met behulp van een dermaroller (= een rol met fijne accupunctuurnaalden van chirurgisch staal) worden er talloze kleine prikjes in de huid gebracht waardoor de aanmaak van collageen- en elastinevezels sterk gestimuleerd wordt en actieve werkstoffen dieper in de huid dringen.

Resultaat = een strakkere, stevigere huid, vervagen van rimpels en littekens, stimulatie van de doorbloeding, vermindering van pigmentaties.

Spectaculaire resultaten zonder chirurgische ingrepen!

Permanente Make-Up

Eyeliner boven de ogen: 150€

Eyeliner onder de ogen: 150€

Lipcontour: 300€

Wenkbrauwen: 300€

Tepelcorrectie: *250€ (prijs na adviesconsult)

Wimperverlenging (Lash Recovery Serum)

Dé anti-ageing booster therapie voor wimpers en wenkbrauwen!

Het eerste prostaglandin-vrije wimpergroeimiddel dat gebruik maakt van de kracht van drie verschillende lipopeptides, die synergetisch samenwerken voor nog betere

resultaten. Ook worden de haarfollikels gestimuleerd en gevoed, waardoor wimpers en wenkbrauwen voller, dikker en langer worden. Het is specifiek geformuleerd om de ogen niet te irriteren, wat het probleem van menig ander wimperproduct wel is.

in 2 weken naar lange volle wimpers!

Maquillage

- Dagmake-up: 10€

- Avondmaquillage: 25€

- Bruidsmaquillage inclusief proefsessie: 50€

Pigmentvlekken

Wist u dat vlekjes u tot 10 jaar ouder maken?

Pigmentaties kennen veel verschillende oorzaken en behandelingen. Uw behandeling is daarom bespreekbaar tijdens een GRATIS consult.

Afhankelijk van de pigmentvlekjes kan voor de behandeling gekozen worden voor cremes, peelings of VPL pulsed light.

Ook op het lichaam (hals, décolleté, handen, armen..) kunnen pigmentvlekjes met succes behandeld worden.