WİE ZEGT DAT JE MAAR ÉÉN KEER JONG BENT?

THE PROVEN MULTI-LAYER SKIN RENEWAL SYSTEM !

Ontdek professionele Multi-Layer Skin Renewal behandelingen met Advanced AHA (= vooruitstrevende fruitzuren).COSMECEUTİCALS

PRIORI® Professionele behandelingen zijn het begin van een skincare programma met thuisproducten, waarbij de werking van de producten voor nog snellere en betere resultaten zorgen. Het doel van deze zeer effectieve behandeling is tweeledig. De salonbehandelingen zorgen voor directe verbetering van de huid en de thuisproducten zorgen ervoor dat dit effect op langere termijn vastgehouden kan worden en verder kan verbeteren.


PRIORI® biedt een breed pakket van professionele behandelingen voor gezicht en lichaam. Er zijn ook korte “lunchtime” treatments die uitblinken vanwege het snelle resultaat in korte tijd (Peelings).

PRIORI® Advanced AHA Cosmeceuticals: de allernieuwste AHA

technologie: het LCA Complex. Dit is een krachtige combinatie van melkzuren, essentiële vitamines en antioxidanten. Ideaal voor de droge en

gevoelige huid, probleemgevoelige huid en bij volwassen acne. Het zorgt voor intensieve resultaten:

• Huidexfoliatie van meerdere huidlagen.

• Bevordert epidermisch en dermisch vochtniveau.

• Stimuleert dermische proteïnes: collageen en elastine vezels.

• Helpt om de droge, verouderde en door zon beschadigde huid te revitaliseren.


Ontdek de wetenschap van huidtransformatie !


De eerste tekenen van huidveroudering ontstaan door verminderde hydratatie van de huid. Ook het afnemen van de natuurlijke exfoliatie en celvernieuwing zorgen ervoor dat de huid er vaal en droog uit gaat zien en er ontstaat pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels.


Advanced AHA met LCA Complex, een unieke combinatie van melkzuren

en essentiële vitamines en antioxidanten, corrigeren deze problemen en helpen de huidexfoliatie en celvernieuwing weer te normaliseren, zodat de huid er weer jong en vitaal uit ziet.

Onze huid vernieuwt zichzelf constant door een natuurlijk proces van celdeling. Als we ouder worden, vertraagt dit proces, waardoor dode cellen zich opstapelen in de opperhuid. De huid ziet er grauw uit en er ontstaan fijne lijntjes, rimpels en huidverkleuringen. AHAs exfoliëren de huid en zorgen ervoor dat het natuurlijke exfoliatieproces weer op het juiste niveau komt, waardoor fijne lijntjes, rimpels en pigmentaties zichtbaar verminderen en de huid weer een gezonde glans krijgt.

AHAs (fruitzuren) zijn goede moisturizers. Normale moisturizers sluiten de huid af om extreme verdamping van de huid te voorkomen. AHAs daarentegen hydrateren de huid door de huidcellen signalen te geven om het natuurlijke proces van vochtbinding vanuit de cel (Hyaluronzuur) te stimuleren. Hyaluronzuur kan 1000 keer haar eigen moleculaire gewicht in vocht binden en behoudt de natuurlijke vochtbalans van de huid. AHAs hydrateren de huid dus van binnenuit!

Hoe werkt het?

Verbeterde hydratatie en exfoliatie van de huid leiden tot “genormaliseerde”huidfuncties en dus een

gezondere huid, die er weer jeugdig

en vitaal uit zal zien.

Wat maakt het uniek?

Dit is het enige AHA merk met LCA

Complex: een unieke combinatie

van melkzuur (een lichaamseigen

stof), essentiële vitamines en antioxidanten:

A, C, E & Pro-VitamineA

in een time-released liposomencomplex.

Ontdek professionele Multi-Layer Skin Renewal behandelingen met Idebenone Complex SUPERCEUTİCALS:

Voor resultaten die een stap verder gaan !

Blijvende voordelen en zichtbare resultaten !

In tegenstelling tot vitaminen en plantaardige antioxidanten is Idebenone een ademhalingsketen. Een totaal nieuwe soort antioxidant die de tekenen van huidveroudering corrigeert en tevens de hoogste bescherming biedt tegen schadelijke milieu invloeden dankzij een Environmental Protection Factor 95 ! Dit is de hoogste classificatie van alle geteste antioxidanten !!

Idebenone Complex Superceutical (Hydroxydecyl Ubiquinoyl Dipalmitoyl Glycerate) levert een geheel nieuw niveau van huidverjonging en overtreft hiermee behandelingen en produkten op basis van AHA's, Vit A,Vit C en/of andere cosmeceuticals.

Idebenone Complex Superceutical is de bio-engineerde vorm van het krachtige (menselijk) antioxidant Co-Enzyme Q10. Het is een uniek antioxidant dat 60% kleiner is en tegelijk maar liefst 1000x effectiever. Het wordt simpelweg ''Super coQ10'' genoemd.

Het CORRİGEERT de zichtbare verschijnselen van veroudering door het verminderen van cellulaire oxidatie en BESCHERMT tegen vroegtijdige veroudering door het aanbieden van de hoogste bescherming (EPF95).


EPF = Environmental Protection Factor. Dit is geen sunblock maar een gecertificeerde meeteenheid om de antioxidant beschermingscapaciteit te meten.


Idebenone Complex Superceutical richt zich op de mitochondria (= de energiebron van de cel), waar het vrije radicalen elimineert en de cellulaire energie stimuleert.

In feite wordt het cellulair verouderen gecorrigeerd !

Vrije radicalen veroorzaken schade aan celstructuren, celmembranen, mitochondria,... maar ook aan de vitale cellulaire moleculen als vetten, proteinen en ons DNA.

Belangrijkste voordelen ?


Pakt roodheid, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels aan !

Plus: het biedt de allerbeste environmental bescherming EPF 95


IDEBENONE SUPERCEUTİCALS:

Fall in Love with the Skin You Are in ...

Ouder worden is een natuurlijk proces.

Anti-ageing vanaf nu ook met COFFEEBERRY NATURECEUTİCALS:

Het verhaal achter CoffeeBerry®:

Antioxidanten zijn vandaag de dag de meest populaire anti-ageing "cosmeceuticals" op de cosmetische markt en zijn daarmee marktleiders in 's werelds anti-aging skincare.

Planten hebben een unieke cellulaire antioxidant bescherming ontwikkeld tegen vrije radicalen, oxidatieve stress en veroudering (=polyphenolen), omdat ze letterlijk 'pal in de zon staan' en zich niet kunnen verplaatsen naar minder schadelijke oorden.

De koffiebes is de meest krachtige bron van natuurlijke antioxidanten van elke tot nu toe door de ORAC geteste vrucht, groente, of theesoort.

Met deze kennis,hebben wetenschappers 's werelds eerste en unieke mycotoxine-vrije koffiebes extract: CoffeeBerry® ontdekt. Terwijl het traditionele koffieboon extract al vele jaren in cosmetica gebruikt wordt, is CoffeeBerry® het enige gepatenteerde extract van de koffieplant die wetenschappelijk onderzocht en klinisch bewezen is, met goedkeuring van zowel de wereldwijde pharmaceutische als de medische industrie.

CoffeeBerry® extract en PRIORI® CoffeeBerry® producten zijn uitgebreid getest in klinische In-Vivo en cel-biologische In-Vitro onderzoeken, om zijn beschermende werking tegen oxidatieve stress en vrije radicalen (de belangrijkste oorzaken van huidveroudering) aan te tonen.


Belangrijkste voordelen?

Geheel natuurlijk,hydrateert, exfolieert, verzacht, ontspant, beschermt, werkt oplichtend, verstevigt en laat de huid weer stralen.De gezamenlijke effecten van ontgifting, massage en verbeterde bloedcirculatie geven je huid een natuurlijke lifting en zachtere lijnen.

Priori Minerale make-up :


100% Natural Perfecting Minerals!


Zorg voor de natuur en de natuur zorgt voor u

CoffeeBerry® Perfecting Minerals zijn 100% natuurlijk en is de eerste en enige huidverzorgende minerale make-up met het CoffeeBerry® extract ('s werelds eerste en unieke mycotoxin-vrije koffiebesextract en de meest krachtige anti-aging botanical van moeder natuur) die vrije radicalen bestrijdt. Het CoffeeBerry® extract heeft een huidoplichtende anti-aging werking, die uw huid er iedere dag jonger uit laat zien, als u het gebruikt.

Alle voordelen op een rij!


De CoffeeBerry® Perfecting Minerals lijn bevat foundations, een bronzing product, een concealer en een finishing touch. Alles wat nodig is om op een natuurlijke manier uw schoonheid te perfectioneren:

  • 100% natuurlijke mineralen
  • De meest hoge natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen dankzij het CoffeeBerry® -extract
  • Breed spectrum UV-bescherming met een SPF 25, UVA 10 en PA+++
  • Aanbevolen door de Amerikaanse 'Skin Cancer Foundation'
  • Eco- vriendelijke verpakkingen, gemaakt van biologisch afbreekbaar, plantaardig plastic
  • Vrij van parabenen
  • Klinisch getest
  • Dierproefvrij