Kyalin

Een goed dieet begint met een goede begeleiding

Samen Slimmer Slank!

Snel gewicht verliezen en het ideale gewicht aanhouden? Het is mogelijk met het proteïnedieet van Kyalin!

De nadruk ligt op afslanken en het aanleren van een gezonde levensstijl.

Jou daarbij helpen is wat ik elke dag doe!

Want een goed dieet begint met een goede begeleiding!

SAMEN SLIMMER:

Onder begeleiding!

Regelmatige evaluatie!

Bijsturen van eetgewoonten!

Streven naar een gezond voedingspatroon!

AFSLANKEN:

In verschillende fasen!

Met behulp van producten verrijkt in eiwitten,

arm aan koolhydraten en vetten!

Afbraak van vetreserves!

Behoud van spiermassa!

= SNEL EN DOELTREFFEND GEWICHTSVERLIES!


Maar afslanken is niet genoeg! Je moet ook zorgen dat de kilo's er niet razendsnel terug bijkomen (het gekende jojo-effect).Om dit te voorkomen werken we met het 3 stappen plan. Uw coach Sara zal u op regelmatige tijdstippen begeleiden, evalueren en motiveren.

STAP 1 : AFSLANKFASE

In deze fase zal u het meeste gewicht verliezen.Gedurende deze fase volgt u een strict dieet op basis van een aantal eiwitporties gecombineerd met groenten en vlees/vis.Koolhydraatrijke voedingsmiddelen (brood, aardappelen, pasta, rijst,...) zijn in deze fase niet toegelaten.

STAP 2 : REÏNTRODUCTIEFASE

Tijdens deze fase worden voedingsmiddelen opnieuw geïntroduceerd in uw eetschema.Graanproducten en fruit vervangen geleidelijk aan de eiwitsupplementen.

STAP 3 : STABILISATIEFASE

In deze laatste fase worden de eiwitsupplementen vervangen door gezonde voedingsmiddelen en wordt een zetmeelportie opnieuw toegelaten.Dit eetschema zal de basis vormen van een gezonde voeding!


Het is heel belangrijk dat je tijdens een afslankprogramma gezonde alternatieve voedingsgewoonten aanleert. Beroep doen op de begeleiding van een deskundige is daarom noodzakelijk.


Stabiel blijven is een kunst, motivatie is de weg naar het succes!

Kyalin coaching:

Individueel werken aan uw doelstellingen.

Wekelijkse afspraken.

Nauwgezette opvolging.

Privacy voorzien.

Kyalin voordelen:

- Geen vertraging van de stofwisseling of metabolisme.

- Geen hongergevoel, zelfs meer energie!

- Snel en efficiënt gewichtsverlies.

- Een stralende huid door de antioxidanten.

- Eenvoudig te bereiden gerechten.

- Behoud van spiermassa.

- Sociale activiteiten kunnen behouden blijven.

Wenst ook u een ideaal gewicht met een gezond BMI?

Maak dan vandaag nog uw afspraak bij Esthetiek Sara en love the skin you are in!

Begeleiding tijdens en na uw behandeling is volledig gratis!

Tip: Combineer uw proteïnedieet met 2x per dag Lipodrift:

Lokale vetverbranding, anti- cellulite én huidversteviging!

Medische toelichting bij het Kyalindieet:

Vermageren en zo vlug mogelijk ons meest ideale lichaamsgewicht bereiken én behouden is de betrachting van velen. Niet verwonderlijk, want het aantal landgenoten met overgewicht, zwaarlijvigheid en obesitas gaat nog steeds in stijgende lijn. Een andere en even verontrustende vaststelling is ongetwijfeld dat het legertje zwaargewichten steeds jonger wordt. Ondanks ieders inspanningen kwamen we op dit vlak dus nog geen stap verder. Het vinden van het meest geschikte dieet is het grootste probleem, want dat verschilt immers van persoon tot persoon. In dit kader wint het proteïne dieet meer en meer aan populariteit.


Een proteïne dieet is lang niet nieuw, Kyalin is dat wel. Wat zijn de basisprincipes van het kyalin dieet? Hoe gezond is dit dieet en voor welke bevolkingsgroep is het geschikt?

Om de kwaliteiten en gebreken van een proteïnedieet op zijn waarde te kunnen inschatten, moet je in de eerste plaats weten wat proteïnes zijn, en wat ze met je lichaam doen. Proteïnes of eiwitten zijn vooral aanwezig in rood vlees, en verder in kip, vis, eieren en in sommige zuivelproducten. Allerlei producten op basis van soja, zilvervliesrijst, bonen, granen en noten leveren je eveneens een hoeveelheid van deze proteïnes.


Gezond spierweefsel:

Proteïnes bestaan als het ware uit tal van bouwblokken, de aminozuren. Je lichaam verbruikt deze voor de aanmaak van hormonen en enzymen, die op hun beurt zorgen voor de opbouw van spierweefsel. In normale omstandigheden krijgt je lichaam voldoende proteïnes binnen via je voeding. Is je lichaam nog in ontwikkeling, doe je geregeld aan sport, ben je vermoeid of herstel je moeizaam na ziekte, dan heb je waarschijnlijk een tekort aan proteïnes. Een proteïnerijk dieet staat dus in schril contrast met een klassiek dieet, waarmee je spiermassa zult verliezen als gevolg van een tekort aan eiwitten en een tragere stofwisseling!


Koolhydraten als vetverbrander:

Je lichaam zal in eerste instantie zijn koolhydraten verbranden om aan zijn energiebehoeften te kunnen voldoen. Leveren deze onvoldoende energie, dan zal je lichaam vetten verbranden . Een proteïne dieet zorgt er voor dat je lichaam geen koolhydraten opneemt, zodat het constant vet zal verbranden om voldoende energie te leveren.


Lichaam in ketose:

Bij een proteïne dieet gaat je lichaam na maximum drie dagen in ketose waarbij elk hongergevoel is uitgesloten. Ketose het gevolg van de overschakeling op uitsluitend vetverbranding door een tekort aan koolhydraten. In tegenstelling tot andere diëten is hier ieder hongergevoel uitgesloten. Je moet je daarom ook strikt aan het proteïne dieet houden. Ga je terug koolhydraten opnemen, dan duurt het weer twee à drie dagen voor je lichaam terug in ketose gaat. Een minimum aan koolhydraten is echter noodzakelijk! Kies daarom een proteïnerijke voeding met een evenwichtige samenstelling: Kyalin!


Kyalin dieet in drie fasen:

- Tijdens de eerste afslankfase volg je een dieet op basis van groenten en eiwitporties die je bij je kyalin-coach Sara kunt aanschaffen.

- In de reïntroductiefase mogen allerlei voedingsgroepen weer op je menu. Koolhydraten en fruit zijn dan weer toegelaten en de eiwitrijke voeding wordt stelselmatig afgebouwd.

- In de laatste stabilisatiefase leer je deze nieuwe voedingsgewoonten aanhouden.


Weg jojo effect:

In het Kyalin dieet staat dit stappenplan centraal. Door deze drie fasen nauwgezet te volgen, is er van het bekende jojo effect geen sprake zodat de resultaten blijvend zijn!

Men streeft met dit dieet een proces van volledige vetverbranding na. Om dat te bereiken moet je alle suikers aan de kant laten en veel proteïnen opnemen, nodig om je spiermassa intact te houden. Tijdens het Kyalin dieet wordt je wekelijks opgevolgd door Sara,jouw afslankconsulente. Naarmate het programma vordert, worden deze consultaties teruggeschroefd.

  • Voordelen Kyalin dieet: wie dit dieet volgt zal nooit honger lijden, vermits je hongergevoel volledig wordt uitgeschakeld. De variatie aan maaltijdvervangers maken van Kyalin een bijzonder gemakkelijk te volgen dieet met voor elk wat wils.
  • Nadelen Kyalin dieet: in de aanvangsfase van dit dieet is het soms wat zoeken naar die producten die jij het liefst eet, maar ook hierbij gaat Sara je begeleiden.